Nanolash egy lepesre a tokeletes szempillaktol

Miért használjunk otthoni gyógyszert szemre, amikor van Nanolash Szempillanövesztõ Szérum?

Kitõl örökölted az ilyen szép szempillákat? Ne’habozz válaszolni és kijavítani azokat, akik feltették a kérdést. Helyette azt kellene kérdezniük, hogy mi segített ilyen szép szempillákat kapni, hiszen a legtöbb nõ a Nanolash Szempillanövesztõ Szérumnak köszönhetik ezt a hatást, már ha használják. 

Számos nõ szép szempillákról álmodik. Azonban, csak néhány közülük tudja, hogy az álmok valóra válnak. Ébredj fel és vedd a saját kezedbe az irányítást! Derítsd ki, miért a Nanolash Szempillanövesztõ Szérum a legjobb számodra. Ha még nem ’ próbáltad ki, ne’aggódj. Képzeld el azt a szép megjelenést, amit a hosszú és sûrû szempillák varázsolnak.

Mi a szempilla?

A szempilla a bõr terméke, melynek ugyanolyan szerkezete van, mint a hajnak. A szempilla egyfajta miniatûr ahhoz képest, ami a fejünkön nõ. Sokkal kevesebb volumene van, rövidebb, sokkal merevebb, és ami a legfontosabb, hogy rövidebb az élettartama. Az alapvetõ különbségeken kívül, a szempilla szerkezete analóg a haj szerkezetéhez képest. A szempillák a szõrhagymából nõnek ki, melyek benne vannak a bõr csatornákban, amelyekkel rendelkezünk. A hagyma a szempilla egyedüli élõ része. Hajhoz hasonlóan, ha trimmeljük a szempillákat nem fogunk semmit érezni. Azonban az élõ és gyökeres hagyma kihúzása fájdalmas.

TUDTAD-E…?

Napi szinten 150-200 szempillából 3 pillát kihullajtasz, ami felsõ szemhéjadon nõ és 50-150 – bõl, ami a vízvonal mentén nõ.
Hogyan ápoljuk a szempillákat?

Szempilla ápolása nagyon fontos, de meg kell jegyezni. Hajunkhoz hasonlóan a szempilláknak is szükségük van ápolásra és erõsítésre. Számos oknál fogva gyengék lehetnek – az egészségtelen ételtõl kezdve az agresszív smink lemosókig. Egyes esetekben még a stressz is káros lehet a szempillákra. Mindezek a tényezõk gyengítik a hagymákat, melynek eredménye azok kihullása. Ezért a Nanolash Szempillanövesztõ Szérumot a szempilla vonalán kell használni. Ezúton, közvetlenül a hajtüszõn fejti ki hatását.

Néhány generációval ezelõtt a növényi olajok voltak a legnépszerûbb kondicionáló módszer. Az olajok visszatérésüket élvezik, azonban ritkán használják õket szempilla ápolására. Valóban a ricinusolaj vagy az olívaolaj fokozzák a szõr növekedését. Ugyanakkor a zöld tea is egy elérhetõ, otthoni orvosság a szempilla állapotának javítására. Nem ’ feltétlenül kell meginnod– összekeverheted zöld teával vagy jojoba olajjal és bedörzsölheted a keveréket a szempilláidra. A fõzött tea filter borogatás is hasznos és csökkenti a sötét karikákat a szem alatt. Tényleg sok, csináld otthon megoldás létezik a szempillák ápolására, de ezek nem’t 100% hatásosak és biztonságosak.

Használjak- e szempillanövesztõ szérumot?

A szempillanövesztõ szérumok népszerû alternatíva az otthoni szempilla ápoló megoldásoknak. Tökéletes megoldás azoknak, akik látványos hatásokat szeretnének és nem’ hisznek az idõigényes módszerekben, mint az olajok használata a szempillákon. A szempilláknak szánt kozmetikumoknak számos elõnye van. Természetes összetevõket tartalmaznak, melyek jelentõs mûködés biztosítása érdekében lettek kiválasztva. Formulája sokkal fejlettebb, mert a gyártó egyedi összetétel kombinációkkal dúsította. Azonban, a bizonyított hatás a legfontosabb. Nincsen olyan otthoni módszer, amit úgy tesztelték, hogy garantálná az eredményeket. Nem kockáztatjuk egészségünket, ha szempillanövesztõ szérumot vásárolunk. Értékesítésre engedélyezettek, ami azt jelenti, hogy biztonságosak.

TUDTAD-E…?

A szempillák kettõ vagy három sorban helyezkednek el. Hosszúságuk 8-12 mm a felsõ szemhéjon, és 6-8 mm az alsó szemhéjon.

Miért Nanolash Szempillanövesztõ Szérum?

Nanolash a legjobb kereskedelmi forgalomban kapható szempillanövesztõ szérum. Teljesítményét ezernyi pozitív vélemény és független használó teszt bizonyította. Nanolash Szempillanövesztõ Szérum esetében, a természetes összetevõk jelentik az innovatív részét, ami a problémát célozza meg. Szinte azonnal táplálja a szemek körüli területet és a szempillákat és erõsít. Az ilyen összetevõk kombinációja hozza a leggyorsabb eredményeket.

A legjobb hatásokat akkor éred el, ha rendszeresen használod a felsõ szemhéjvonalon. A gyártó útmutatása szerint a szérumot napi egyszer kell használni a megtisztított szemhéj bõrön, a smink lemosás után. Tökéletes mennyiségû Nanolasht egy vékony ecsettel tudsz felvinni, ami megkönnyebbíti a felvitelt. A precizitás és a rendszeresség fontos része a sikeres kezelésnek.

A hatások többé kevésbé a használat 4-6 hete után észlelhetõek. Egyes vélemények szerint a szempillák korábban vagy késõbb lettek hosszabbak. A márka kifejti, hogy ez az egyéni reakció miatt van az összetevõkre. A tiszta és szagtalan Nanolash Szempillanövesztõ Szérum maximum eredményt nyújt 2-3 hónap után – ez egy optimális idõ, amire a 3 ml csomagolás elegendõ.

TUDTAD-E…?

Nanolash Szempillanövesztõ Szérum a gyártó h’honlapján elérhetõ, ahol kihasználhatod a vonzó akciókat, amivel visszatéríthetsz egy szérum csomagolást és a szállítás ingyenes. 

20 Komment “Miért használjunk otthoni gyógyszert szemre, amikor van Nanolash Szempillanövesztõ Szérum?”

 1. Apolka

  Ém hosszú szempillákról álmodom, de a legtöbb kozmetikumra allergiás vagyok. Esélyem sincs műszempillát vagy szérumot használni, még a ricinuolajtól is megjelennek a tünetek ;/

  Válasz
  • Veronika

   Ez nem okoz allerigás tüneteket.:) Nekem is ugyanilyen problémám van, de napi szinten használom a szérumot :)

   Válasz
 2. Dária123

  egyszerűen nagyszerű! Ajánlom! Nem a legolcsóbb, de biztosan megéri! :)

  Válasz
 3. Johanna87

  Számomra az argán olaj egész jól működik, tényleg látom a különbséget, amióta elkezdtem használni. A szempilláim erősebbek és sűrűbbek.

  Válasz
 4. Kati

  Én számos módszert kipróbáltam, ami várhatóan segített volna a szempillák hosszabbításában, de csak a szempillanövesztő szérum volt képes csodát művelni. Eszembe se jut felrakni a műszempillát, mert az nem az én stílusom.

  Válasz
 5. Margó

  Hosszú ideig a revitalash volt az első számú kozmetikum, hisz nagyszerű! Aztán véletlen rábukkantam a nanolash-ra, és most én vagyok a legnagyobb rajongója. Nem csak az ára miatt, hanem mert a hatások hosszantartóak. :))

  Válasz
 6. Irén33

  Én sajnos nem tudom rendszeres lenni, ezér nincs más megoldás, mint a műszempilla. :/ Volumen nagyobbítást már nem végzek, mert nem szeretném leterhelni a természetes pillákat.

  Válasz
 7. Szilvi O

  Ez a szérum a legjobb, amit valaha használtam. Nem kellett sokáig várnom a hatásokért, már 3 hét után megtapasztaltam! Ráadásul kíméli a szemhéj bőrét (ami vékony és érzékeny). Ez egy remek termék! Bűnbánat nélkül kifizetem.

  Válasz
 8. Adél

  Én csakis porozitív véleményeket olvastam róla, ezért biztosan megveszem nemsokára :))

  Válasz
 9. Adri

  Én a hagyományos módszert szeretem, a ricinusolajt. Jól működik és teljesen biztonságos.

  Válasz
  • Szilvi O

   A ricinusolaj nem olyan biztonságos, az én szemeimet irritálta!

   Válasz
 10. Csilla

  Én pár napja vettem meg a nanolash-t, szóval még korai bármit is mondani, de ezidáig nem volt allergiás tünetem. A többi szérum viszont már az első használatnál irritálta a szemem.

  Válasz
  • Krisztina

   Nekem sosem voltak allergiás tüneteim bármely kozmetikumtól, mégis ez a szérum a leghatékonyabb :D

   Válasz
 11. Meli

  Nálam, úgy tűnik, hogy felesleges. Csupán egy jó minőségű, hosszabbító szempillaspirált kell venni és ugyanezek a hatások.

  Válasz
 12. Kornélia

  Én szeretném kipróbálni! Alig várom!

  Válasz
 13. Sweety29

  A műszempilla a legjobb számomra. Azonnali hatást kapsz, és én döntöm el, hogy milyen hosszú és sűrűségű legyen. Egyetlen hátránya, hogy a tökéletes megjelenésért rendszeresen tölteni kell.

  Válasz
  • Paula

   Én köszönöm, nem kérek a műszempillákból. Néhányszor felraktam és hónapokba telt, mire a természetes pilláim újra kinőttek. Annyira sérültek voltak.

   Válasz
  • Panni

   Még a legjobb műszempillák is leterheli a természetes pillákat. Előbb vagy utóbb legyengülnek és törékenyek lesznek.

   Válasz
  • Mária

   A műszempillák nem az én stílusom. Teljesen természetellenes a megjelenésük és mindig óvatosan kell bánni velük, mert könnyne leeshet. Másrészt, ha szempillanövelő szérumot és egy jó szempillapsirált használsz, a hatés elképesztő lesz! Sokszor kérdezik tőlem, hogy igaziak-e a szempilláim.

   Válasz
 14. Lujzi

  Én ajándékba kaptam a szérumot, és azt kell mondanom, hogy meghosszabbította a szempilláimat! Nem hittem, hogy ez lehetséges! Szeretnék újabb csomagot venni, de egy picit drága.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük