ELSEVE Magical power of essential oils sampon

L’oreal Paris megfelel azon nõk elvárásainak, akiknek száraz és rakoncátlan hajproblémái vannak. Elseve Magical Power of Essential Oils olyan termékcsalád, melynek termékei átfogóan regenerálják, hidratálják és táplálják a hajat és a fejbõrt. A termékcsalád alapvetõ terméke a hajápoló sampon.

Hogyan mûködik a Magical Power of Essential Oils?

A gyártó garantálja, hogy a megfelelõ hajápolás titka hat virágos olaj tápláléka, amelyek a L’oreal laboratóriumban szabadalmaztatásra kerültek – kamilla, len, napraforgó, lótuszvirág, tahiti gardénia és rózsa. A L’oreal tápláló samponja zöldség kivonatok tulajdonságait kombinálja, amelyek hat különbözõ módon mûködnek.

  1. A szõrsejtek intenzív táplálása, a kamilla olajnak köszönhetõen.
  2. A haj mély hidratálása, a len olajnak köszönhetõen.
  3. Az egészséges ragyogás helyreállítása, a napraforgó olajnak köszönhetõen.
  4. A rostok táplálása és védelme, lótuszvirágnak köszönhetõen.
  5. Száraz haj problémának kiküszöbölése, tahiti gardénia olajnak köszönhetõen.
  6. Rugalmasság és simítás , a rózsaolajnak köszönhetõen.

Milyen hatása van az Elseve samponnak?

Elseve Magical Power of Essential Oils terméknek olajos állaga és borostyán színe van. Várhatóan a sérült haj minden problémájára kitér. Hatékony formulája már az elsõ alkalmazásnál kifejti hatását és még a termék kevés mennyisége is képes új megjelenést varázsolni a hajnak, hiszen sokkal simább, selymesebb, tele ragyogással és fénnyel.

A hat virágos olaj kompozíciója a Magical Power of Essential Oils L’oreal Paris termékcsaládjában többdimenziós hatással van a hajra. Az egészség és vitalitás mellett biztosítja a haj jobb mûködését. A termékcsalád tápláló sampon használata utána hajjal könnyebben lehet bánni, nem problémás fésülni és láthatóan sokkal szebb.

A legjobb hatásért próbáld ki a 3 lépéses rituálét nagyon száraz hajra – használd az Elseve Magical Power of Essential Oils sampont, majd vidd fel a balzsamot és az elixírt ugyanabból a termékcsaládból.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük