műszempillák

Cluster szempillák – Nanolash DIY Lash Extensions – Teljes szempilla átalakulás egy pillanat alatt!

Az otthoni szempilla hosszabbítás eddig csak álom volt. A nőknek szempillaspirálokkal, félig tartós szempilla hosszabbítással vagy műszempillákkal kellett kísérletezniük. Az ilyen módon elért eredmények azonban nem mindig szépek. Manapság van egy új megoldás – a Nanolash DIY Eyelash Extsensions

Ki végezhet otthoni  szempilla hosszabbítást?

Minden nő lenyűgöző tekintetről álmodik. Ennek eléréséhez kifejező és szépen göndörített szempillákra van szükség. Sajnos az anyatermészet nem volt túl nagylelkű mindannyiunkkal ebből a szempontból.

A szempillák természetüknél fogva meglehetősen vékonyak és érzékenyek, és nem megfelelő ápolás esetén könnyen elkezdhetnek kihullani. Egy szempilla életciklusa rendkívül rövid, és a formázó kezelések tovább gyengíthetik azt.

Nemrég azonban megjelentek a szépségpiacon a Nanolash fürtszempillái. Ez a termék lehetővé teszi, hogy otthon is elkészíthesd saját szempilla hosszabbítását

Ez a termék mindenkinek megfelel. Azok a hölgyek, akik például ideiglenes változást remélnek a kinézetükben, választhatják az öntapadós szempilla hosszabbítást. Nagyszerű megoldás azoknak a nőknek is, akik egy nagy alkalomra keresnek szempilla hosszabbítást, és nem szeretnének félig tartós kezelést választani.

A DIY Eyelash Extensions-el feldobhatod a külsődet. Különböző hosszúságú és stílusú fürtszempillák közül választhatsz, hogy létrehozd álmaid szempilláit.

műszempillák

Nanolash fürtszempillák – DIY Eyelash Extensions – milyen változatokban kaphatóak a szempillák?

A Nanolash luxus cluster szempilláit minden nő egyéni igényeit szem előtt tartva alkották meg. A gyártó gondoskodott arról, hogy egy terméken belül is sokféle változatosság legyen.

Az otthoni öntapadós szempillaspirálok egy standard doboza 36 kész fürtöt tartalmaz 3 hosszban: 10, 12 és 14 mm. Ezen kívül a hölgyek 8 stílus közül is választhatnak.

Egy teljes szempilla hosszabbító készlet is létezik. A Nanolash a műszempillák mellett találni fogsz egy bondert, egy sealert, egy removert és egy szempilla applikátor eszközt is. Ezek az otthoni szempilla hosszabbításhoz nélkülözhetetlen kiegészítők mind 5 ml-es méretben kaphatók. Ráadásul a termékekhez praktikus applikátorok is tartoznak, így könnyedén eloszlathatod őket.

Hogyan alkalmazd a fürtszempillákat otthon?

A DIY Lash Extensions egy olyan termék, amely kiemelkedik a rendkívül egyszerű alkalmazásával. Még ha nincs is tapasztalatod, akkor is képes leszel megbirkózni vele. Csak ki kell venned a műszempillákat a tokból, és ki kell választanod azokat, amelyeket az alkalmazás során használni szeretnél. Következő lépések:

  • vékony rétegben vidd fel a bondert, és várd meg, amíg megragad;
  • az applikátor segítségével a műszempillákat a szempillavonaltól kb. 1 mm-re helyez fel, és finoman nyomd rá a természetes szempilláidra;
  • az applikátorral fixáld a clustereket, végül használd a sealert, hogy megszabadulj a ragacsos rétegtől.

Pontosan három egyszerű lépés elegendő ahhoz, hogy kevesebb mint 10 perc alatt átalakítsd tekintetedet. Egy megfelelően elvégzett alkalmazás akár 5 napig is kitart, és nem kell lefekvés előtt levenned a szempilláidat.

DIY Lash Extensions – csábító tekintet egy pillantás alatt!

A DIY Lash Extensions olyan termék, amelyet érdemes megfontolni. Mostantól minden nőnek akár 5 napig tartó szempillái lehetnek, csak 10 perc alatt. Ráadásul a DIY Lash Extensions azért különleges, mert:

  • puha;
  • tartós;
  • stílusos;
  • rugalmas.

Tökéletesen illeszkednek a szem formájához, és a Nanolash bonder használata segít kiegyenlíteni a szempillák színét.

Kétségtelen, hogy a kész fürtszempillákkal olyan természetes hatású szempillastílusokat hozhatsz létre, amelyek 180 fokban megváltoztathatják megjelenésedet!