Szempilla lifting és laminálás - Nanolash Lash Lift Kit

Otthoni szempilla lifting és laminálás? A Nanolash lifting szettel ez lehetséges!

Szempillák: finom szőrszálak a felső és alsó szemhéjakon. Általában, a leggyönyörűbb keretet kellene nyújtaniuk a szemeknek. Általában azonban gyengék és vékonyak, és hajlamosak a kihullásra. A Nanolash Lift Kit az otthoni szempilla lamináláshoz a legjobb megoldásnak bizonyul. Mit érdemes tudni róla?

Szempilla lifting és laminálás – a kezelés, amely megváltoztatja a tekintetét

A nők mindig a gyönyörű és egészséges kinézetű szempillákra törekszenek. Azonban sokszor még a szempilla göndörítők, spirálok, kondicionálók és még a félig tartós szempilla hosszabbítások sem elegendők. Ezek átmeneti hatást nyújtanak, melyek a smink eltávolítása közben gyakran el is tűnnek.

A szépségszalonok egyre inkább népszerűsítik a szempilla lifting- és laminálási kezeléseket, mint megoldás a nők ezen problémájára. Különleges megoldásokat használva, a szempilla stylistok a szempillákat íveltebbé, hosszabbá és vastagabbá teszik. De miért fizessen sokat érte és vesztegesse idejét?

Érdemes inkább megfontolni a Nanolash Lift Kit-et otthoni szempilla lamináláshoz. Ez egy forradalmi eljárás a szempillaformázás világában, amely lehetővé teszi, hogy szalonhoz hasonló eredményeket érjünk el anélkül, hogy kimozdulnánk otthonról.

Nanolash Lash Lift Kit - professzionális szett az otthoni szempilla lamináláshoz

Mi teszi egyre népszerűbbé a Nanolash Lift Kit-et?

A Nanolash márka híres a szépségipar világában. Évek óta kínálja a nők számára a népszerű szempilla formázó termékeket, és biztosítja a látványos eredményeket. Mióta megjelent a piacon a Nanolash Lift Kit, otthonról is elvégezheti a szempilla liftinget.

A szett három 0,5 milliliteres tasakban található terméket tartalmaz. Ezek számmal vannak felcímkézve, így jelölve, milyen sorrendben kell őket alkalmazni. Ezen felül, benne található még a szemöldök lifting ragasztó, szilikon rudak és egyéb szükséges tartozékok a teljes kezelés kivitelezéséhez.

A felvitel néhány, egyszerű lépésből áll:

  • a szempilla smink letisztítása és eltávolítása;
  • a szilikon rudak rögzítése a kívánt méretben, a mellékelt ragasztó használatával;
  • a termékek egymás utáni felvitele: 1. lépés, 2. lépés, 3. lépés, az applikátor segítségével – minden egyes termék körülbelül 7-10 percig maradjon a szempillákon;
  • a szempillák tisztára törlése és a szilikon rudak eltávolítása.

Az eltávolítást követően, azonnal észre fogja venni az eredményt.
A szempillája:

  • ívelt;
  • táplált – a Nanolash Lift Kit-ben található termékek természetes és regeneráló összetevőket tartalmaznak;
  • hosszabb;
  • dúsabb lesz.

A gyártó nyilatkozata alapján, a teljes hatás 8 hétig is eltarthat. Ez azonban nagyrészt attól függ, hogy milyen a szempilla kezdeti állapota.

Szempilla laminálás otthon a Nanolash szettel

Ki végezhet otthon szempilla laminálást?

A Nanolash Lash Lift Kit egy professzionális szett az otthoni szempilla lamináláshoz. Használható úgy szempilla stylistok, mint hétköznapi emberek által. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy az otthoni szempilla laminálást minden nő elvégezhet, aki gyönyörű és egészséges kinézetű szempilláról álmodik minden nap.

Néhány perc alatt megváltoztathatja a tekintetét és biztosíthatja a szempillái alapos tápláltságát. A Nanolash szett gazdag formulákat tartalmaz, melyek fokozzák a laminálási eljárás hatását. Egyszerű, gyors és biztonságos. Olyan szempillái lehetnek, melyekről minden nő álmodik.

Szempilla laminálás otthon a Nanolash szettel – összefoglaló

Táplált, erős és hosszabb szempillák – ez minden nő titkos álma. A Nanolash márka úgy döntött, hogy segít ezt valóra váltani. A Nanolash szettje által nyújtott otthoni szempilla lifting különös kényelmet, komfortot és hatékonyságot biztosít.

Világszerte nők ezrei szerettek már bele, és egyetértenek azzal, hogy az elért eredmények több mint kielégítőek. Sosem volt még ennyire egyszerű az otthoni szempilla laminálás. Csupán néhány egyszerű lépéssel akár 8 hétig is élvezheti csábító tekintetét. Ezen felül, a Nanolash szempilla lifting szett hatékony és lehetővé tesz akár 10 kezelést is.

Érdemes kipróbálni, így Ön is meggyőződhet róla, hogy a Nanolash márkának újra sikerült a modern vásárlók elvárásainak megfelelni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük