Giorgio Armani: Crema Nera Kollekció

A Giorgio Armani Crema Nera kollekció néhány különbözõ tápláló kozmetikumból tevõdik össze. Nemrég három egyéb ágazatra terjedt ki: színezõ krém Crema Nuda, Crema Nera Extrém Szuprém Helyreállító Olaj és hidratáló szérum Aqua Pantelleria.

Színezõ Krém Crema Nuda a BB vagy CC krémtõl eltérõen mûködik. Minden féle bõrtípusra ajánlatos, különösen a ragyogás hiányban szenvedõ bõrre, enyhe elszínezõdésû és fáradt bõrre. A krém simít, frissít és biztosítja a természetes kinézetet, lefedi a tökéletlenségeket és fiatalít. Ami a legfontosabb, hogy helyettesítheti az alapozót. A Crema Nuda Giorgio Armani-tól hat árnyalatban kapható: Nude Glow, Light Glow, Fair Glow, Medium Glow, Warm Glow, Deep Glow. A kozmetikumnak eredeti palackozása van, fekete tetõvel és az állaga krémhez képest viszonylag folyékony, de továbbra is jól felszívódik, és szinte teljesen elvegyül az arcbõr színével. A megfelelõ árnyalat kiválasztása a szép megjelenés kulcsa.

Crema Nera Extrém Szuprém Helyreállító Olaj az öregedés elsõ jeleivel rendelkezõ bõr számára használatos. Csökkenti a kis ráncokat és az elszínezõdést. Ráadásul ez a kozmetikum táplál, megõrzi az arc formáját és segíti a kollagén és elasztin termelését. A termék 1 Oz palack egy pipettával, amivel a felvitel könnyebb és pontosabb. Hogyan kell használni a Giorgio Armani Crema Nera Extrém Szuprém Helyreállító Olajt? Helyezz két vagy három olaj cseppet a kezedbe, hogy a könnyebb felvitelhez felmelegítsd. Körkörös mozdulatokkal dörzsöld az arcodra és a nyakadra; kerüld ki a szemed.

A hidratáló szérum Acqua Pantelleria Giorgio Armani-tól érett és öregedõ arcra ajánlatos, mint pl. szarkalábakra, barázdákra az orr és ajkak közelében és napozás utáni elszínezõdésre. A kozmetikum ásványi anyagokban gazdag vízben az olasz Pantelleria szigetrõl és ránctalanító fehérjékben gazdag. Kis mennyiség is elegendõ a frissítéshez és a bõr hidratálásához. Tisztítás után vigyél fel pár csepp Acqua Pantelleria az arcodra. A termék gyorsan felszívódik táplálva és regenerálva az arcod. Ahhoz, hogy kinyomd a szérumot, le kell tekerned a fekete tetejét és megnyomnod az adagolót.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük