Hajtetoválás – Új Trend

A smink és divat trendek nagyon gyorsan változnak. Minden szezonban meglepnek bennünket a világhírû márkák tervezõinek és sminkeseinek új ötletei. A legutóbbi szezonban bob hajstílus volt a top sláger, míg a következõ szezonban a hajtetoválások lesznek! Mirõl szól a Hajtetoválás? Honnan származik ez a trend?

Egyre jobban félünk az új trendektõl, mert akár pozitív akár negatív módon meglepnek minket, így sose tudjuk, mire számíthatunk. Ezúttal be kell ismernünk, hogy ez az új tetoválós hajstílus eléggé aranyos! Nincs olyan ember, aki nem szeretné. Csak keress rá Instagramon, ahol ez a sláger uralkodik, írd be, hogy #hairtattoo és nézd meg magadnak, hogy tetszik- e vagy sem.

Mirõl szól a Hajtetoválás? Ez nem más, mint a hajból készült tetoválás. A fodrász a fej kijelölt helyén levágja a hajat és mintát készít egy borotvával. A legnépszerûbb fejrész a borotváláshoz a nyak felett, fülcimpától lefelé. Nagyon bonyolult mintákatkészítenek. A közösségi média oldalain virág, geometriai, keleti és még törzsi mintákat találhatunk. A felület és a minták választéka rendkívül széles.

A Hajtetoválás a 90es évekbeli férfidivathoz vagy az évezred töréshez nyúlik vissza, amikor a férfiak rövid hajának borotválása volt a top sláger. Ma visszatér ez a trend, kétszer erõteljesebben, mert a Hajtetoválást gyakrabban lehet észrevenni a nõkön és nem csak a férfiakon. Ezenkívül a hajba borotvált minták, mint a Hajtetoválás esetében sokkal elegánsabbak, kifinomultabbak és bonyolultabbak.

A Hajtetoválás érdekes megoldásként szolgál a hosszú hajú lányoknak – mûalkotássá változtatja az unalmas frizurát, szépen feltárja a nyakat amikor a haj össze van kötve és könnyû elrejteni, mert csak ki kell engedni a hajat. A trend megkérdõjelezhetetlen minõségét az aranyos megjelenés nyújtja és az, hogy csak ideiglenes (egy idõ után a haj visszanõ).

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük