szempillahosszabbító készletek rangsora

6 szempilla hosszabbító készlet kezdőknek

Lehetséges az otthoni szempilla hosszabbítás felhelyezése mindössze 10 perc alatt? Az olyan márkák, mint a Nanolash, a Kiss és a Lashify otthoni szempilla hosszabbító készletei pontosan ezt garantálják. Ezeket a fürt szempillákat a felső szemhéjra, a természetes szempillák alá helyezik fel. Így a felhelyezés nagyon egyszerű, és nem vesz igénybe sok időt. Ettől eltekintve a DIY szempilla hosszabbítás nagyon természetes hatást biztosít, ami miatt egyre népszerűbbek. Az otthoni szempilla formázáshoz szükséges minden készlet magukon a műszempillákon kívül tartalmazza a szükséges termékeket és egy applikátort is. Melyik készletet érdemes választani első alkalommal? Íme egy rangsor a legjobb sminkmárkák 7 termékéből.

A népszerű szempilla hosszabbító készletek rangsora, amelyek lehetővé teszik, hogy saját magad formázd szempilláidat

DIY szempilla hosszabbítás az utóbbi időben különösen népszerűvé vált a szemek hangsúlyozásának egyik módja. Ez azt jelenti, hogy a természetes szempillák alá hamis fürtöket alkalmaznak, így ez különbözteti meg őket a hagyományos műszempilláktól. Ennek eredményeképpen sokkal kevésbé feltűnőek még csukott szemmel is. A közönséges szempillafürtöknél általában nagyon feltűnőek az illesztési pontok. Tehát ebből a szempontból is sokkal jobbak a DIY szempilla hosszabbítások.

Ráadásul az alkalmazás szempontjából is hatalmas előnyük van. Tökéletes megoldást nyújtanak a készségekkel és a DIY szempilla hosszabbítással kapcsolatos előzetes tapasztalattal nem rendelkezők számára. A DIY fürt szempilla hosszabbítás használatával kevesebb mint 10 perc alatt lehetséges. 

A szempillák használatra kész kezdő készletekben kaphatók, amelyek mindent tartalmaznak, ami a teljes szempilla megjelenés megteremtéséhez szükséges. Ez magában foglal egy applikátort, amely megkönnyíti a szempillák felhelyezését a természetes szempillák alá. A készletekhez általában egy kézikönyv is tartozik, amely lépésről lépésre leírja, hogyan kell elvégezni a felhelyezést.

A műszempillák akkor mutatnak a legjobban, ha képesek természetes hatást kelteni, így nehéz megkülönböztetni őket a természetes szempilláktól. Hogyan lehet azonban ezt a hatást elérni? Két feltétel van. Az egyik a megfelelő alkalmazás, a másik pedig a megfelelő készlet kiválasztása.

Ahhoz, hogy a szempillák jól nézzenek ki és növeljék az önbizalmat, a DIY szempilla hosszabbításnak puhának és könnyűnek kell lennie. Mely márkák kínálatában szerepelnek ilyenek? Az alábbiakban a legjobb DIY szempilla hosszabbító készletek rangsorát találod, amelyek fürt szempillákkal rendelkeznek, és amelyek tökéletesen kiemelhetik a női szépséget. Minőségük minden nő igényeinek megfelel. A rangsorban többek között a Nanolash professzionális szempilla hosszabbító készlete és a Lashify műszempilla készlete szerepel.

Top 6 legjelentősebb szempilla hosszabbító készlet

Bár a természetes szempillák alá felhelyezett fürt szempillák még mindig újdonságnak számítanak, számos szépségmárka kínálatában már megtalálhatóak. Ide tartoznak a szakemberek által nagyra értékelt márkák is. A kérdés csak az: melyik készletet válasszuk, hogy látványos hatást biztosítsunk anélkül, hogy túlfizetnénk?

1. Nanolash DIY szempilla hosszabbító kezdő készlet

A DIY Eyelash Extensions Starter Kitet nemcsak a kezdők, hanem a profi sminkesek is nagyra értékelik. Ez a termék a neves Nanolash márkától származik.

nanolash DIY Eyelash Extensions Starter Kit

A készlet a következőket tartalmazza:

  • 36 fürt szempilla
  • bonder – a fürtök felhelyezéséhez szükséges termék (5ml)
  • sealer – a kész szempillák rögzítéséhez szükséges formula (5ml)
  • remover – a szempillák eltávolítását megkönnyítő termék.
  • applikátor – tökéletesen formázott csipesz.

A DIY Eyelash Extensions Starter Kit-ben található fürt szempillák háromféle hosszúságban kaphatók: 10, 12 és 14 mm. Emellett 8 féle stílusban is kaphatók. A legnépszerűbbek közé tartoznak: CLASSY, HEARTBREAKER, FLIRTY, DIVINE és CHARM. Felhelyezésük 10 percet vesz igénybe, ami ennek a készletnek az egyik legnagyobb előnye. Ehhez egy kis ragasztót kell felvinni a fürt alá, majd a vízvonaltól kb. 1 mm-re kell feltenni. Ekkor érdemes az applikátorral összenyomni a szempillákat.

A készletben található fürt szempillák néhány alkalmazáshoz elegendőek. A vélemények alapján úgy tűnik, hogy körülbelül 6 alkalmazáshoz elegendőek. Megfelelő alkalmazás és ápolás mellett akár 7 napig is kitartanak a szemen, így tökéletes választás azoknak a nőknek, akiknek nincs idejük 2-3 naponta új szempillákat felhelyezni.

2. Velour-Xtensions Kit

A Velour-Xtensions Kit a Velour Beauty-tól egy kezdő készlet a DIY szempilla hosszabbításhoz, amely 12 szempillacsomót tartalmaz, tehát jóval kevesebbet, mint amit a DIY szempilla hosszabbítás Starter Kit nyújt. A Nanolash készlet esetében 36 fürt szempillát kapsz.

Ez a termék leginkább azoknak a nőknek lehet érdekes, akik rendszeresen tervezik a szempillák alkalmazását. A Velour-Xtensions Kit megvásárolható a márka weboldalán egyenként vagy rendszeres előfizetés formájában (hosszú távon elég sokat lehet vele spórolni).

A Velour-Xtensions Kitben található fürt szempillák háromféle hosszúságban kaphatók, egyenként 4 fürtöt kapsz. A hosszúságok a következők: A következő méretek: 10, 12 és 14 mm. Ezen kívül a Velour Beauty egy applikátort és egy kis kötőszalagot is biztosít.

3. Ardell X-tended Wear Lash System KIT

Kezdők számára is jól használható. Fürt szempillákat és egy kötőanyagot tartalmaz, ami biztosítja az alkalmazás tartósságát. A készlet tartalmaz egy applikátort és egy eltávolítót is.

Ezeknek a fürt szempilláknak a felhelyezése 10-15 percet vesz igénybe. A kevés tapasztalattal rendelkező nők esetében valószínűleg 15 percig vagy egy kicsit tovább tart.

Általában az Ardell készlet meglehetősen pozitív véleményeket kap. Sajnos néhány nő megkérdőjelezi magukat a szempillákat, azt állítva, hogy azok szinte mind egyformák. Az egyetlen különbség a hosszukban van.

4. KISS Falscara Starter Kit

A Falscara Starter Kit fürt szempillákat tartalmaz öntapadós felhelyezéshez, amelyek állítólag akár 10 napig is kibírják a szemen. Ezt a szempontot tekintve ezt a készletet tényleg érdemes megfontolni. A Kiss szempillakészlet 2×5 fürt szempillát tartalmaz, valamint BOND, SEAL és egy praktikus applikátort.

Bár a Falscara készlet szempillái akár 10 napig is kitartanak folyamatosan, be kell látni, hogy ezért az árért nem kapunk túl sokat. És számolnod kell azzal a kockázattal is, hogy esetedben nem biztos, hogy ilyen sokáig kitartanak. Ugyanis egy éjszaka alatt megfelelően védeni kell őket. Erre a feladatra van egy speciális termék, az OVERNIGHTER Long Wear Sealer, amely sajnos nem szerepel a Falscara Starter Kitben.

5. Tatti Lashes Invisi-Lashes készlet

A professzionális szempilla hosszabbító készlet – Invisi-Lash Kit tartalmazza:

  • 40 fürt szempilla
  • egy applikátor
  • Invisi-Lash Bond
  • ragasztó
  • egy kefe.

Ebben az esetben a szempillafürtök átlátszó vagy fekete csíkkal kaphatók. Ettől eltekintve az Invisi-Lash Kit többféle stílusban kínál szempillákat, amelyek közül választhatsz. Ami ezeknek a fürt szempilláknak a tartósságát illeti, vegyes vélemények vannak. Sok múlik a felhelyezési módszeren, azon, hogy mennyi ideig viseled a szempillákat, és hogy megfelelően ápolod-e őket. Ami a szempillák eltávolítását illeti, nagy mínusz a szempilla eltávolító hiánya.

6. Lashify Starter Kit

Ami a leginkább feltűnő ennél a készletnél, miután összehasonlítottuk a rangsorban szereplő többi készlettel, az a jóval magasabb ára. El kell azonban ismerni, hogy ez együtt jár a magas minőséggel, és a legtöbb nő, aki kipróbálta, nagyon elégedett volt vele. 

A Lashify márka biztosítja, hogy a felhasználók minden szempontból elégedettek legyenek. A fürt szempillák az applikátorral és az alkalmazáshoz szükséges összes termékkel együtt egy kényelmes, tükörrel ellátott dobozban érkeznek, ami utazás közben is nagyszerű lehetőség.

A magas árcédulán kívül a felhasználók azt is kifogásolják, hogy csak 10 fürt szempillát kap a készletben. Ráadásul általában legfeljebb 5 napig tartanak. Figyelembe véve a Nanolash fürt szempillák tartósságát, ez biztosan nem a legjobb választás ebben a rangsorban.

Melyik szempilla hosszabbító készlet működik a legjobban ebből a rangsorból?

Minden nőnek, aki saját maga tervezi a szempilla hosszabbítást, olyan készletet kell választania, amely megfelel az egyéni igényeinek. Ezek közé tartozik többek között a kívánt sminkhatás. Ezen kívül azt sem szabad elfelejtened, hogy a fürt szempillákat a természetes szempilla hosszhoz, -mennyiséghez és -görbülethez kell igazítani.

Ha az árat, a szempillák minőségét és a könnyű alkalmazást vesszük figyelembe, a Nanolash műszempilla készletet érdemes ajánlani. A DIY szempilla hosszabbító készlet biztosítja, hogy kevesebb mint 10 perc alatt fel tudd helyezni a szempillákat. Ráadásul a teljes szempilla megjelenés több napig hibátlanul tarthat. Sok nő állítja, hogy több mint 7 napig viselte a szempillákat, ami határozottan felülmúlja a rangsor többi készletét.

A készlet kiválasztása jól átgondolt döntés kell, hogy legyen, és a fenti rangsor csak egy javaslat. Ez egy praktikus összehasonlítás 6 különböző készletről, amely jól használható azoknak a nőknek is, akik először alkalmazzák otthon a szempilla hosszabbítást.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük