Tökéletes Smink Eltávolítás Diego Della Palma Biphasic-val

Minden nõ, amely odafigyel szépségének ápolására, tudja milyen fontos lemosni a sminket. Mindenekelõtt a tisztítás meghatározza a megjelenést és a bõr állapotát, tehát a sminket is el kell távolítani. Ezért, a nõk, akik értékelik a szép kinézetet, imádni fogják a Biphasic Lemosót Diego Dalla Palma kínálatából.

ABiphasic Lemosó Diego Dalla Palma kínálatából smink lemosására ajánlatos az arcon, szemeken és szájon (még a vízállót is). Minden típusra, így az érzékenyre is alkalmas. A csomagolás (5 Oz palack) átlátszó, így könnyen láthatod a benne lévõ tartalmat. A Biphasic Lemosó Diego Dalla Palma kínálatából kétfázisú kozmetikum. Ez mit jelent? Ahogyan a nevébõl is kiolvasható, a terméknek két fázisa van: vizes oldat és zsír olaj alapon. A felsõ fázis a zsír (fehér színe van és jól látható a palackban), az alsó fázis pedig a víz (kék színû). Használat elõtt meg kell rázni a palackot, így a két fázis összekeveredik és sikeresen eltávolítja a sminket.

Biphasic Lemosó Diego Dalla Palma kínálatából néhány nagyon fontos összetevõttartalmaz, melyek feloldják a sminket és jó bõrápolást biztosítanak. Ezek többek között: A és C vitamin, kalcium, glicerin, zöldség kivonatok (mangó és Körömvirág) és illatok. Ezek az összetevõk hidratálják, simítják, frissítik és finomítják a bõrt. Egyrészt hatékonyak kell, hogy legyenek jelentõs hatással, másrészt pedig lágynak, mert a szem és száj körüli területet ápolja, ami elég érzékeny.

Hogyan kell használni a Biphasic Lemosót Diego Dalla Palma kínálatából? Használat elõtt, rázd meg a palackot, hogy a fázisok összekeveredjenek. Tegyél egy kevés mennyiséget a palack tartalmából a vatta korongra és körkörös mozdulatokkal tisztítsd meg az arcot az alapozótól és púdertõl. Az arc és ajak sminklemosó picit másképpen néz ki. Az ajakrúzs és szájfény lemosást kezd el dupla vattakoronggal. A vattakorong szélével távolítsd el a szájceruza nyomait, majd a többi részt. Az arcsmink lemosást a szemhéjak Biphasic Lemosóval itatott vattakoronggal való nyomkodással tisztítsd meg, hogy feloldódjon a szemhéjpúder és a szempillaspirál.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük