Szulfátmentes Színt Ápoló – Sampon Festett Hajra

A hajfestés mindig egy meghatározott kockázattal jár, attól függetlenül, hogy mennyire jó a festék és milyen tápláló összetevõje lesz a terméknek a festés után. Idõvel a haj elfakul és színe elveszíti frissességét a pigment súrolás természetes folyamatában. Ezeket a problémákat Bumble and Bumble kezeli a Szulfátmentes Színt Ápoló Samponjával. Mit kínál a Bumble and Bumble? Melyek a Szulfátmentes Színt Ápoló Sampon tulajdonságai?

A Szulfátmentes Színt Ápoló Sampon lényegében hajápoló kozmetikum szulfátok nélkül. A szulfátok lényegesen kiszárítják a hajat és ezt akarod te is elkerülni, ezért a Bumble and Bumble kozmetikumban nincsenek káros összetevõk. Az ilyen formulának köszönhetõen a sampon gyengéden mossa a festett hajat és egyidejûleg biztosítja a koponya és haj természetes pH egyensúlyát.

A Bumble and Bumble Szulfátmentes Színt Ápoló Samponja segíti a színezõ készítményeket és növeli azok tulajdonságát a hosszas festés után. Hajfestéskor, különösen intenzív színeknél, érdemes olyan termékbe fektetni, amely hatékonyan megtartja a színhatást és a szín hosszabb ideig friss marad. Bumble and Bumble a vonal összes termékében Színes Védelem technológiát használ, mely garantálja a sikeres színezést és a szín tartósságát.

A Szulfátmentes Színt Ápoló Sampon használatával – de egyben a vonal többi termékének használatával, mint pl. balzsam tubusban, stilizálási elõkészület és UV filteres balzsam – egészséges ragyogást biztosítunk a hajnak. Két polimernek köszönhetõen, amelyek a haj struktúráját erõsítik, elkerülheted az elszínezõdést és a fakulást. Bumble and Bumble Sampon védõ réteget alakít a hajon, ami megelõzi a szín lemosását, ugyanakkor hidratál és nagyobb mértékben táplálja a kutikulát.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük