Invisibobble. Vajon ez a legjobb hajgumi?

A hosszú és vastag szálú haj tulajdonosai végre fellélegezhetnek. Nem kell aggódniuk a töredezett végû, gyûrött hajszálak és elektromos haj miatt. Miért? Mert a vad haj szelídítésében Invisibobble segít.

Mi olyan különleges egy általánosnak tûnõ hajgumiban? Hát az Invisibobble nem károsítja a hajat, mint a többi hajgumi. Invisibobble nem okozza a haj törését és gyûrõdését, vízálló és tartós, nem okoz fejfájást (mint egy általános hajgumi, amikor szorosra van bekötve), antiallergén, nem okoz töredezett végeket és minden nõ használhatja hajtípustól függetlenül. Ugyanakkor az Invisibobble megjelenése és anyaga is nagyon fontos. A hajgumi egy telefonzsinórra emlékeztet. Mûanyaghoz hasonló anyagból készült. E két tulajdonságnak köszönhetõen nem károsítja a hajat és nem gyengíti. Könnyebben beköthetõ és levehetõ; szinte bármilyen hajstílus elkészítéséhez is hozzájárul.

Invisibobble a hajgumik két kollekciójával rendelkezik: állandó és világutazások által ihletett (“Around The World”). Az elsõben fekete, fehér, átlátszó, barna, rózsaszín, narancs, sárga és kék hajgumikat találunk. A másodikban pedig világos narancs Silky Season, kék Universal Blue, vörös Burgundy Dream és sötétszürke Letter From Grey. Invisibobble körülbelül 5&fontba kerül; és egy csomagban három hajgumit találsz. Olcsónak minõsül, ha számításba vesszük tartósságát.

Vajon Invisibobble valóban ilyen jó? Igen és nem. Igen, mert gyengéd a hajhoz, nem károsítja a hajszálakat és a végeket. Nem, mert kicsúszik a vékonyszálú hajból és torna alatt sem tartja formáját. Egyébként a mûanyag hajgumi nem minden alkalomra (színház) és ruhához (elegáns) jó .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük