Hogyan javítsunk a bõr rugalmasságán? Ultimune Shiseidotól

Az Ultimune Shiseidotól két kozmetikummal rendelkezik, melyek segítik a bõr ápolását. Ezek a Power Infusing Koncentrátum és a Power Infusing Szemkoncentrátum Szemkrém. A bõr autoimmun rendszer több éves kutatásának alapján került felépítésre.

Ultimune kozmetikum Shiseidotól minden bõrtípusra és minden életkorra alkalmas. A kozmetikumok fõ célja a tápláló összetevõk mélyen a bõr rétegei alá juttatása és a bõrsejtek védelme a külsõ káros anyagoktól. Ez miért olyan fontos? Miközben a tesztet végezték a Shiseido cégnél, kiderítették, hogy a bõrsejtek az öregedéssel kevésbé ellenállnak. A sejtek közötti kapcsolat romlik, a kollagén és az elasztin szintje alacsonyabb, a regenerációs képesség pedig csökken. Ugyanakkor a bõr kevésbé hajlamos védekezni a szennyezõdésektõl, napsugaraktól és egyes kozmetikum összetevõitõl, gyógyszerektõl és feldolgozott ételtõl.

ASerum Power Infusing Koncentrátum Shiseidotól frissítõ és hidratáló tulajdonságokkal rendelkezik. A természetes összetevõknek köszönhetõen a bõr fiatalabb és szebb. A sejtek közötti kapcsolat feszül, a bõr kiegyenlítõdik, az arcvonal javul és kevésbé veszélyesek rá a külsõ tényezõk. A Serum Power Infusing Koncentrátumot reggelente és este ajánlatos felvinni, tiszta bõrre. Kevés mennyiség is elegendõ a használathoz. Tegyél az arccsontodra, homlokodra, orrodra és az álladra körkörös mozdulatokkal bemasszírozva.

A Szemkrém Power Infusing Eye Koncentrátum simítja a duzzadtságot és eltünteti a szem körüli sötét karikákat. Ugyanakkor enyhíti a szarkalábakat, száraz bõrt és a foltokat, amelyek egy hosszú napozás után láthatóak. A szem körüli bõr világosabb lesz, tápláltabb és regenerálódik. A Shiseido Szemkrém Power Infusing Szemkoncentrátumát kétszer naponta, arcmosás után kell alkalmazni. A kozmetikumot vidd fel ujjaid végével a felsõ és alsó szemhéjra, majd gyengén masszírozd be.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük