Arc kozmetikum készlet La Prairie-tól – The Radiance Collection

La Prairie minden nõt boldoggá tesz. Azok számára, akik nem elégedettek arcukkal, elõállítottak egy arc kozmetikum szettet – A Radiance Collectiont. Kettõ krémet tartalmaz: Cellular Radiance Éjjeli Krém (7 ml)és Cellular Radiance Krém (50 ml), valamint egy szérum: Cellular Radiance Concentrate Pure Gold (15 ml).

A Radiance Collection szett La Prairie-tól különös figyelmet szentel a csomagolásra. Minden terméket egy nagy ezüst dobozbae tesznek, a márkanév feliratával és csillogó elemekkel. A kozmetikum is nagyon hatékonynak tûnik. Ezüst tégelyben van arany gyûrûvel a tetején; csak a szérum kap arany tégelyt. Mi olyan különleges a La Prairie The Radiance Collection termékeiben?

Cellular Radiance Éjjeli Krém akkor hat, amikor bõrünk pihen. Növényi kivonatokat és peptidokat tartalmaz, melyektõl arcunk friss és jól ápolt, miközben alszunk. Ez a termék felelõs az arc simításáért, ráncok mélyedéseinek enyhítésére, a bõr feszesítéséért, hidratálásáért és a ragyogás nyújtásért. A La Prairie Krémje támogatja a sejtmegújulást, felállítja a bõr természetes védelmét és erõsíti az intercelluláris kapcsolatokat. Hogyan használjuk? A tégely mellé kapunk egy spatulát; ennek köszönhetõen csökkentjük a bõr termékkel való érintkezését, amelyen akár baktériumok is lehetnek. A Cellular Radiance Éjjeli Krémet esténként kell felvinni tiszta arcra, nyakra, dekoltázsra, miközben ki kell kerülni a szem körüli részt. Gyorsan felszívódik és nem hagy maga után zsíros réteget.

A La Prairie Radiance Collection szetteben ugyanakkor kapunk egy Cellular Radiance Krémet. Ezt a krémet különösen azoknak ajánljuk, akiknek bõre elszínezõdött, fáradt és veszített a ragyogásából. A termék rendszeres használatával a bõröd visszanyeri ragyogását, simább és világosabb lesz. Ráadásul, ez a termék hidratál, feszesít és egyenlíti bõrünket. A Cellular Radiance Krémet reggelente ajánlatos használni tiszta és száraz arcon, nyakon és dekoltázson. Használata során kerüld ki a szemed körüli részt.

A Cellular Radiance Concentrate Pure Gold az utolsó a Radiance Collection szettben. A szérum feltölti a ráncokat, világosít és hidratál. Mégis, ami a legfontosabb, hogy a kozmetikum állaga képezi az egyedi tulajdonságát. Olajra emlékeztet arany foltokkal dúsítva. Ez nyújtja bõrünk elképesztõ kinézetét. A La Prairie szérumát reggelente és este kell használni tiszta arcon, a szem területét kikerülve. A termék néhány cseppje elegendõ bõrünk ápolására.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük