szérum az arc kipirosodása ellen Nanoil

A kiváló Nanoil széruma vadgesztenye kivonatban gazdag

Egy kiegyensúlyozott összetevő-koncentrációjú szérum kulcsfontosságú a törött hajszálerek kezelésében. Azok a leghatásosabbak, amelyek vadgesztenye kivonatban gazdagok, hiszen ezek tudják leginkább erősíteni és javítani a bőr állapotát. A Nanoil Anti-Redness Face Serum erre egy nagyszerű példa. Olvass tovább és tudj meg még többet a termékről.  

A vadgesztenye rengeteg előnyös alkotóelemet tartalmaz, amelyeket sok-sok éve előszeretettel alkalmaznak a bőrápolásban és a gyógyászatban. A legtöbbször a kérgét, a levelét és a magját kivonatolják. Majd ezt aztán testápolókba, krémekbe és testradítokba keverik, ritka alkalmakkor pedig szérumokba is beleteszik. Szerencsére a Nanoil elkészített egy arcszérumot, amibe vadgesztenye szérum is került – azon növényi részekből, amelyek a legjobb hatást fejtik ki a rosaceás bőrre. 

Mi teszi jó választássá a szérumot? 

A legtöbben vagy csak arcszérumot vagy csak  hidratálót használunk, ám ez nem helyes. A legjobb eredmény elérése érdekében együtt kellene használni a kettőt.  A szérum kevesebb összetevőt tartalmaz, így a koncentráció magasabb. Ráadásul, képes beszivárogni a bőr mélyebb rétegeibe és ott kifejteni a hatását.  Ez pedig nagyon gyors változást indukál a bőr egészségi állapotában és megjelenésében.  Amikor a szérum felvitele után krémet is használsz, akkor a hatását erősíted fel azáltal, hogy a szérumot bezárod a bőrbe.  

Nanoil Anti-Redness Face Serum: nem csak vadgesztenye

  • A vadgesztenye kivonat elzárja és megerősíti a hajszálereket, ezzel óvva meg őket az elszakadástól. Ez ráadásul egy antioxidáns is, ami meggátolja a bőr öregedését. Elfedi a hajszálereket és az elszíneződéseket. 

Ahogy láthatod, az összetevők önmagukban is rengeteg előnnyel kecsegtetnek.  Ugyanakkor a Nanoil a következő növényi kivonatokat is belecsempészte a formulába:  

  • Ciprus kivonata
  • Hársfa kivonata
  • Punarnava kivonata

Ezek a vadgesztenyével karöltve nagyszerűen működnek, ráadásul hidratálnak, nyugtatnak és eltömítik a szakadt pórusokat. 

a legjobb szérum az arc kipirosodása ellen Nanoil

Nanoil Anti-Redness Face Serum: További Információk

Végül, további részletek, amelyek hasznosak lehetnek. 

Méret

A szérum egy 49.98 ml-es üvegben érkezik. 

Ár

Figyelembe véve a felhasznált alapanyagokat és az üveg méretét, nem kerül sokba. 

Állag

Ez egy vízbázisú szérum, ami pillekönnyű, gyorsan felszívódó és nem hagy nyomot a bőrön. 

Megvásárlása

Széleskörben elérhető online, például a www.nanoil.hu oldalon

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük