a legjobb szemöldökzselé vélemények

Rögzített szemöldökök! Nanobrow Lamination Gel

A szemöldöklaminálás minden hölgy szívébe belopta magát. Félelmetes gyorsasággal tűnik fel újabb és újabb szépségszalonok kínálalában, hiszen ártalmatlan, fájdalommentes és akár hetekre a helyükön tartja a szemöldökszálaidat. Viszont azt tudtad, hogy anélkül is a tiéd lehet a kívánt hatás, hogy ki kellene tenned a lábadat otthonról? Mindehhez, csak a Nanobrow Lamination Gelt kell használod, és a szemöldököd minden körülmények között tökéletes lesz!  

A Nanobrow Lamination Gel egy pillanat alatt átfésüli és formázza a hajszálakat, ezzel akár 24 órára is fixálva a végeredményt. Próbáld ki te magad is! 

Nanobrow Lamination Gel – hogy gyönyörű legyen a szemöldököd 

  • Szeretnéd precízen formázni a szemöldökeidet? Válaszd az átlátszó verziót, amely egész napra rögzíti a szemöldökszálakat. 
  • Szeretnéd, ha szép színe lenne a szemöldöködnek? Válaszd ki a 4 árnyalat közül a számodra legmegfelelőbbet, és dúsíts.

Mindegy, hogy az átlátszó vagy a színezett változatokra teszed le a voksod. A Lamination Gel még a legellenállóbb hajszálakat is rendre fogja parancsolni. 

A Nanobrow Lamination Gel igazi szakértő, ha a szemöldökformázásról és laminálásról van szó. A szilikonos applikátor igazán kényelmes könnyedén szétválasztja és formázza a szálakat, így lesznek azok egész napon át tökéletesek. 

Nanobrow Lamination Gel – szemöldök gél

Elérhető a következő színekben:

Nanobrow Lamination Gel a nesszeszeredben 

Ez az új kötelező darab a nesszeszerekben! Ez a bámulatos színezett termék hihetetlenül pigmentált kitölti a hiányos részeket és hangsúlyosabbá teszi az íveket. Mindig csodálatos, néhány pillanat alatt elkészíthető szemöldökeid lesznek.

Minden nappal ez a kozmetikum egyre csak népszerűbbé válik. A Nanobrow Lamination Gel számít most a legnagyobb trendnek, amely nem csak a sminkőrülteket, de a híreket és a sminkmestereket is elvarázsolta. Hosszú és dús szemöldökök 0-24-ben! 

Tükéletesen formált szemöldökök 24 órán át

Tudtad, hogy a Nanobrow Lamination Gel használatával a szemöldökeidet akár 24 órán át is a helyükön tarthatod? Pontosan olyan lesz a végeredmény, mint amit elképzeltél. Azontúl, hogy ki tudod választani a szemöldököd színéhez leginkább illő árnyalatot, az ergonómikusan kialakított kefének hála minden szőrszál egyenletes fedést fog kapni és a lehető legtermészetesebb látványt fogja nyújtani.

A Nanobrow Lamination Gel magasan kiemelkedik a mezőnyből – teljesen a te igényedire és elvárásaidra összpontosít. A könnyed formulának hála nem ragasztja össze a szálakat, és a fehér termékmaradványok miatt sem kell aggódnod. Akár néhány pillanat alatt is tökéletessé teheted a szemöldökeidet.

a legjobb szemöldökzselé

Nanobrow – szemöldökformázás és ápolás egyben!

A Nanobrow Lamination Gel fő összetevője a ricinusolaj. Ami amellett, hogy képes regenerálni, és revitalizálni, táplálja és növekedésre is ösztönzi a szemöldökeidet. Finoman sötétíteni is fogja a szemöldököd tónusát ezzel téve az összhatást még dúsabbá. Végeredményben a szemöldökök bolyhosabbak és könnyebben formázhatóak lesznek. 

A szemöldökformázó termék hatásának maximalizálása érdekében, próbáld ki a Nanobrow szérumot. A szemöldökeid egy szempillantás alatt dúsabbak és határozattabbak lesznek!  Az egyedileg öszzeválogatott hatóanyagoknak hála a formula nagyon könnyed és tápláló is. 

Válaszd a Nanobrow Lamination Gelt, a profi szemöldökformázó kozmetikumot, és leld örökké örömöd a tökéletesen formált szemöldökökben! Tapasztald meg te magad is!