precíziós szemöldök sminkceruza

Nanobrow Microblading Pen [A szerkesztő ajánlásával]

Nagyon sok nőnek okoznak gondot azok a fránya ritkás szemöldökök. Sok esetben a túl vékony vagy túl finom vonalak aránytalannak hathatnak az arcon. Szerencsére különböző technológiák léteznek a megjelenés szebbé tételére. Hogyan vastagíthatjuk meg gyorsan a szemöldököket?

Hallottál már valaha a microblading tetoválásról? Ez a tartós sminkelési technológiák egyik fajtája, és a hihetetlenül természetes hatásuknak hála tesznek szert egyre nagyobb és nagyobb népszerűségre. Most anélkül érheted el ugyanazt az eredményt, hogy közben rengeteg pénzt adnál ki bármilyen kezelésére. Mindösszesen egyetlen kozmetikumra lesz szükséged. Mi is lenne ez? Folytasd az olvasást!

Szemöldök toll – kinek?

Mindig megéri egy szemöldök tollat tartani a tárcádban. A segítségedre lehet abban, hogy kitöltsd a hiányos részeket és foltokat. Ráadásul a szemöldök szárainak kiemelésénél is ő a megoldás. Az ehhez hasonló tollak tudnak gondoskodni az egész napon át kitartó gyönyörű szemöldökökről. Nem kenődik el, nagyon precíz. Melyik tollat kellene választanod? 

Nanobrow Microblading Pen

Legyen a szemöldökeidnek maximális tartása a Nanobrow Microblading Pennel! Ez a toll nem csak tűpontos, de tartós is. A Nanobrow egy olyan márka, amit az olvasóinknak korábban már többször ajánlottunk. Ebben persze semmi meglepő sincs! A Nanobrow szépségápolási termékei eddig soha nem hagytak cserben! A tartósságukkal, erős pigmentjeikkel és variációs lehetőségeikkel kiemelkednek a tömegből – a legkülönbözőbb sminkelési stílusok kedvelői mind találni fognak valami kedvükre valót. 


Nanobrow Microblading Pen

A termék színekben kapható:

A szemöldököd majdhogynem láthatatlan? Tedd őket figyelemreméltóvá egy olyan toll segítségével, amely a microbladingelt hatást garantálja!

Húzz a szőrszálakhoz egy az egyben emlékeztető vonalakat, alakítsd át a vékony íveidet dús szőrzetté. 

A Nanobrow Microblading Pennel nem kell azon aggódnod, hogy a sminked tönkremegy napközben! A vízálló formulájának hála a mikropigmentek több órán át biztosan nem mozdulnak el. A színe hosszú időn keresztül megmarad élénknek és kifejezőnek, így a sminked egész napon át tökéletes lesz.

A Nanobrow tollának hála a szemöldököd megjelenése anélkül lesz természetes és hangsúlyos, hogy közben groteszké válna. A vékony applikátorának hála éppúgy rajzolhatsz vékony szálakat, mint ahogy kitölthetsz nagyobb hézagokat is.

A tollnak hála nem csak a profik, de a teljesen kezdők is készíthetnek egyedi sminkeket. Természetesen az első próbálkozása nem sikerülhet minden, de egy kis gyakorlással, ebből válik majd a kedvenc szemöldök tollad. 

Szemöldökformázó toll – hogyan használandó? 

Állítsd függőleges helyzetbe. A természetes hatás érdekében, húzz rövid vonalakat, a szőr növekedésével megegyező irányba. Kezd felvinni a szemöldök alsó sarkából. Ne feledd, a szemöldök szárainak valamivel sötétebbnek kell lennie, mint a középre eső résznek. Ezzel az apró trükkel lehet természetes és dús a végeredmény. 

A mi pro tippünk: Először gyakorlásképpen a kézfejedre húzz néhány vonalat. Illetve rázd fel használat előtt.

Nanobrow Microblading Pen – 5 igen!

  1. Vízálló formula és több órán át tartó hatás.
  2. Egyszerű használat és speciális kialakítású hegy. 
  3. Intenzív pigmentáltság. 
  4. Több árnyalatban is elérhető.
  5. Természetes végeredmény.

Itt találod meg -> nanobrow.hu