Keratin a hajápolásban- top termékek. A legjobb maszkok sérült hajra

Azt gondolod hogy a haj károsodásának visszafordítása nehéz feladat? A nők több mint felének ugyanez a véleménye erről a kérdésről. Sajnálatos módon a legtöbben a hajkezelés elején lemondanak róla és inkább drámaian rövid frizurát vágatnak maguknak. Nem kell hogy ez veled is megtörténjen! Ha a hajad sérült, próbáld helyrehozni azt egy hajmaszk segítségével – a legjobb az, ha keratinnal dúsított.

Mi tagadás a hajápolás – főleg ha sérült hajról van szó – elég időigényes művelet. Szerencsére ez a feladat sokkal kevésbé jelent kihívást, ha a megfelelő hajápolási termékeket választjuk és megfelelő rutint alakítunk ki magunknak.

Az egyik legfontosabb tipp a sérült haj megjelenésének javításához a helyreállító hajmaszk használata. Sokkal hatékonyabban működik, mint egy szokásos hajkondícionáló, egy ilyen termék mélyebben behatol a hajhagymákhoz, hogy belülről kúrálja őket – de nyilvánvalóan sok múlik az összetevőkön is. Vegyük például a keratint, ez a csodálatos összetevő képes visszafordítani a károsodásokat. Nem meglepő tehát, hogy a keratin, az emberi haj legfontosabb építőeleme, ami hajmaszkba épülve, a legjobb és legegyszerűbb megoldást nyújtja a gyenge szálak javítására.

A sérült hajnak keratinra van szüksége. Íme a legjobb hajmaszkok melyek tartalmazzák ezt a fehérjét!

Nem vagy benne biztos, melyik hajmaszkot érdemes választanod? Semmi gond, bevatunk a hajmaszkok kínálatának rejtelmeibe! Csak olyan kipróbált termékeket vásárolj, amelyek verhetetlenek a sérült haj ápolásában és helyreállításában. Az alábbi lista csak a sérült hajon leginkább hatékony maszkokat mutatja be,melyek mindegyike nagy adag keratint tartalmaz. Íme tehát a legjobb keratin hajmaszkok ranglistája.

HAIR MASK NANOIL WITH KERATIN

HAIR MASK NANOIL WITH KERATIN

Pótolhatatlan a sérült haj helyreállításához. A listán szereplő egyik legjobb, mert szuper gazdag keratinban. A Nanoil hajmaszk igazi szépségápolási szupersztár, amelyet otthon és fodrászatban egyaránt széles körben használnak. Hidrolizált keratint és B5 pro-vitamint tartalmaz, amelyek tökéletes eszközzé teszik a sérült haj helyreállításához, megerősítéséhez és felelevenítéséhez. A könnyű és vízben oldódó szilikonoknak köszönhetően, egyetlen használat után ez a keratin hajmaszk jelentősen kellemesebbé teszi a haj kifésülését, simábbá és fényesebbé teszi a hajszálakat. Ezt a terméket rendkívül könnyű használni: vidd fel a megtisztított hajra, hagyd hatni nagyjából 15 percig, végezetül pedig alaposan öblítsd ki. Végül, de nem utolsósorban a Nanoil Keratin hajmaszk vegán (szintetikus keratint tartalmaz). A legjobb dolog ebben a hajmaszkban az, hogy szuper gyengéd az érzékeny hajra, és ezzel egyidejűleg bizonyítottan maximális hatást fejt ki.

termék honlapja: www.nanoil.hu

HAIR MASK WELLA SP LUXEOIL KERATIN RESTORE

A sérült hajra tervezett másik szuper termék – Wella SP Luxe Oil keratin hajmaszk. A keratinon kívül ez a kozmetikum mandulaolajat, jojobaolajat és polimereket is tartalmaz, amelyek felelősek a hajszálak belülről történő megerősítéséért. Fő feladatai közé tartozik a szálak táplálása, puhábbá és kellemesebbé teszi a haj tapintását. Ami a hatást illeti,függ a haj eredeti állapotától hogy mikor válik majd észrevehetővé a változás. A Wella SP Luxe Oil keratin hajmaszk használatával visszaállíthatod a frizurád fényességét, a szépséget és az egészséget. Szerencsére otthon is élvezheted a kezelést, anélkül, hogy el kéne látogatnod egy fodrászatba. Csak egy hátránya van, em a legolcsóbb keratin hajmaszkok közé tartozik.

HAIR MASK KEUNE CARE KERATIN SMOOTH

A keratin hajmaszkok listája, amelyet érdemes használni a sérült hajon, tartalmaz egy Keune Care terméket is. Ez a formula nemcsak keratinban, hanem pro-vitaminokban és shea vajban is gazdag, amelyek együttesen erősítik a hajat és külső védelmet nyújtanak. A gyártó ezt a terméket úgy jellemzi, mint egy intenzíven hidratáló hajmaszkot göndörödő hajra, de a hajszerkezet megerősítéséhez is megfelelő. Ajánlott törékeny hajra, töredezésre hajlamos hajvégekre,valamint kezelhetetlen szálakra. Ezenkívül a Keune keratin hajmaszk segíti a szöszösödés és rakoncátlan fürtök elleni küzdelmet. Mosott és törölközővel megszárított hajra felvinni, egy-két percig hagyni hatni, majd kiöblíteni.

HAIR MASK SYOSS CERAMIDE COMPLEX

Egy professzionális márka, amely sok nő hajápolási rutinjában szerepel, – a Syoss – és melynek kínálatában megtalálható a vékonyszálú hajra tervezett hajmaszk is. Terméke egy intenzíven erősítő hajmaszk keratinnal, amely valójában keramid és keratin komplex. Melyek a fennmaradó összetevők? Egy kis szilikon és egy olyan anyag, amely sajnos elnehezítheti a hajat. Ha azonban megfelelő mennyiségű Syoss Ceramide Complex hajmaszkot használsz, akkor biztos lehetsz benne, hogy helyrehozza a hajadat, így erősebbé válik, és ellenáll majd a károsodásnak. Csak egy nagyon kis adagot kell egyenletesen eloszlatni a megmosott hajon, és 5 percig hagyni hatni, ahhoz hogy látható eredményt hozzon. A leöblítés után a termék enyhe szöszösödést okoz.

HAIR MASK PHYTO PHYTOKERATINE EXTREME

Az egyik legdrágább keratin hajmaszk a Phyto Phytokeratine Extreme, amely helyreállító, erősítő és tápláló termék. Vékonyszálú, ellaposodott, száraz és sérülékeny frizurához tervezték. Minden használat után a maszk helyreállítja a védő hidro-lipid bevonatot, és belülről javítja a szálakat, így azok fokozatosan lágyabbá és puhábbá válnak. Sajnos nem mindenki fogja látni ezt a hatást egyetlen használat után. Hatalmas plusz a könnyű textúráért, de viszont a kis kiszerelés nem a legelőnyösebb, amely indokolatlannak tűnik, az ár függvényében.

HAIR MASK BLONDME KERATIN RESTORE

A legjobb keratin hajmaszkok ismertetése közben nem felejthettük ki a Schwarzkopf Professional helyreállító hajmaszkját. Ez egy könnyű formula, amely a haj védelméért felelős, erősebbé, hidratáltabbá és fényesebbé teszi. Sajnos ez a termék elsősorban a rendszeresen festett és kiszőkített haj gondozására szolgál, amely kizárja a BlondMe Keratin Restore-t az univerzális hajmaszkok közül. Minden hajmosás után alkalmazva a kozmetikum megakadályozza a kifakulást és növeli a hajszín hosszú élettartamát, megakadályozva a pigment kimosódását. 5-10 perc múlva el kell távolítani a hajból.

HAIR MASK GOLDWELL KERASILK

A keratin és a selyemszál kombinációja ütős duó a sérült hajra szánt termékeknél. A kombó megtalálható a Goldwell Kerasilk termékben is. Melyek a fő feladatai? Állítólag ez a kombináció erősíti, kisimítja a haj hámrétegét és megvédi a hajat. Habár a rakoncátlan és göndörödő haj kezelhetőségének javítása érdekében került forgalomba, a termék más típusú frizuráknál is alkalmazható, ami plusz erősítést igényel. Zsíros haj esetén kissé problémássá válik, mert ez a termék hozzájárulhat a haj elneezítéséhez. Szerencsére, ha továbbra is helyesen használod a Goldwell Kerasilk-ot, akkor minden lesz.