Bőrhidratálás a Nanoil Hyaluronic Acid Arcszérummal [5 TÉNY]

Egy hialuronsav alapú szérum intenzívebb táplálást nyújt mint egy hidratáló krém? Miért van bőrünknek szüksége hialuronsavra? Ezekre a kérdésekre keressük a választ a Nanoillal, a Hyaluronic Acid 2% Face Serum gyártójával.

Mindannyian tudjuk, hogy az arcnak vízre van szüksége, azonban kevesen rendelkezünk tudással arról, mi a leghatékonyabb módja hogy bőrünket mélyrehatóan és tartósan hidratáljuk.

Ezért tehát a Nanoil úgy döntött, magas minőségű, hatékony kozmetikumokat és oktatást nyújt. Ismerj meg 5 tényt a Nanoil Hyaluronic Acid Face Serum-ról, és arról, hogyan tápláld megfelelően arcodat.

Nanoil Hyaluronic Acid 2% Face Serum

Újdonság az arcápolásban. Ez az egyedülállóan könnyed, hidratáló szérum hatékonyan javítja bőröd hidratáltságát és fiatalossá varázsolja bőröd. Ezt a szérumot könnyű használni és tökéletesen illeszkedik a mindennapi arcápolásba. Ezen felül ez az egyetlen hialuronsavas szérum amely kombinálja a magas minőségű összetevőket és az elegáns designt. Egyszerre kápráztatja el a hatékony arcápolás és az elegáns kozmetikumok kedvelőit.

Összetevők: Aqua, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

TÉNYEK AMIKET MÉG NEM TUDSZ A BŐRHIDRATÁLÁSRÓL

1. A hialuronsav egy természetes hidratáló amely az ember bőrében előfordul, amelynek szintje azonban a korral jelentősen csökken.

A hialuronsavas hidratálás hasznos. Ez az anyag egy a sok hidratáló anyag (olyan anyagok, amelyek megkötik a vizet és a bőr mély rétegeibe juttatják azt) közül, azonban az egyetlen amely természetes előfordul a sejten kívüli mátrixban. A bőrt hidratáltá, feszessé és hidratáltá teszi. Sajnos a korral a bőrben lévő hialuronsav szintje csökken, és a bőr nedvesség megkötő képessége is elveszik. Megjelennek az első ráncok, a bőr száraz és feszül. Azonban a hialuronsavat tartalmazó termékek segítenek.

2. A hialuronsavval készült szérum kétszer annyira hidratál mint a hialuronsav tartalmú hidratáló krémek

Sokat számít milyen termékkel hidratáljuk bőrünket. A napi rendszerességgel használt hidratáló krémek jóval kevesebb tápanyagot tartalmaznak, mint a szérumok, ezért a hialuronsavas szérum hatékonyabb. Nem csak azért mert az alapanyagok magas koncentrációban vannak jelen a termékben, igy minden egyes csepp számít, de azért is mert a szérum képes mélyen a bőrbe hatolni így hatékonyan hidratálja a bőrt. A kívánt hatást megtapasztalhatod ha a Nanoil Hyaluronic Acid Serum-ot használod.

MIT TUDSZ A NANOIL HYALURONIC ACID FACE SERUM-RÓL?

3. A legjobb hialuronsavval készül szérum a Nanoil Face Serum,egyszerű formulával, finom összetevők.

Nem minden hialuronsavas szérum működik ugyanúgy, és ezt szem előtt kell tartania vásárlás közben. Fektessen be egy kipróbált és megbízható termékbe, amelynek minősége rengeteg boldog felhasználó által igazolt hatásokat jelent. A hidratáló termékek esetében a Nanoil hialuronsavas szérum a kedvenc – egy pillanat alatt teljesen felszívódik és mélyrehatóan hidratálja a bőrt. Ez a csupán négy összetevőből álló minimalista formulának köszönhető hiszen a Nanoil úgy véli, hogy a csúcsminőség fontosabb, mint a mennyiség. Néha a kevesebb több!

4. A Nanoil Hyaluronic Acid Face Serum nemcsak hatékonyan hidratál, hanem teljeskörű bőrápolást is biztosít.

Hialuronsavas szérum mindennapos használata során válasszon egy több funkciójú terméket. A Nanoil hialuronsav szérum nemcsak hidratálja a bőrt hanem rendszereses használat mellett javítja a bőr hidratáltságát, kisimítja, csökkenti az irritációkat, felgyorsítja a bőr gyógyulásást és elősegíti a pattanások elleni küzdelmet. Hatékony öregedésgátló szérum, amely ragyogó, rugalmas és sima bőrt nyőjt. Ha fél a ráncoktól, a Nanoil hidratáló szérum segíthet.

5. A Nanoil Hyaluronic Acid Serum-al a bőr hidratálása egyszerű kényelmes csepegtetőjének és könnyed formulájának köszönhetően.

Ki kell emelnünk a Nanoil Hyaluronic Acid Serum egy másik fő jellemzőjét – nagyon sokáig kitart. A könnyű, koncentrált formulának köszönhetően csupán egy csepp szérumra van szükség az teljes arc hidratálásához. Ez azt jelenti, hogy egy üvegcse több hónapig is kitart. Csepegtetőjének köszönhetően könnyen használható. Csak vigyen fel egy kevés szérumot az arcra, és ujjbegyével masszírozza be.