szemöldökre való pomádé

A vízálló, krémes szemöldökformázó pomádé: Nanobrow Eyebrow Pomade

A szemöldök pomádé segítségével pillanatok alatt merész és precíz sminket készíthetsz, ami kiemelheti tekinteted mélységét. Tartós népszerűséget vált ki a közösségi médiában, különösen az instagramozók körében.

A nők egyetértenek: A Nanobrow Eyebrow Pomade a legjobb szemöldök pomádé.

Miért érdemes a Nanobrow Eyebrow Pomade nyúlnod?

➜ vízálló, és minden időjárási körülmények között tartós.

➜ mesés színátmenetet hoz létre a szemöldöködön, ami biztosan elkápráztat téged.

➜ a krémes textúra élvezetesebbé teszi a sminkelést

➜ újradefiniálja a szemöldököd formáját

➜ gyönyörű és intenzív színnel tölti ki a hiányos és ritkás területeket

➜ lehetővé teszi, hogy szőrszerű vonalakat rajzolj

➜ segít a tökéletes szemöldökforma kialakításában egy pillanat alatt

A vízálló, krémes Nanobrow Eyebrow Pomade vízálló és krémes 

A Nanobrow Eyebrow Pomade világszerte a nők és a szakemberek kedvence. Rendkívül tartós, precíz és többcélú. Segít álcázni az ívek hiányosságait és hibáit, újradefiniálni a formájukat, és vékony, természetes hatású szemöldökszőrszálakat rajzolni. Lehetővé teszi, hogy bármilyen alkalomra csodálatos megjelenést hozz létre. Hangulatától függően fokozhatod a hatást. Milyen szemöldököt szeretnél ma?

A hosszan tartó Nanobrow Eyebrow Pomade-val merészebb megjelenést kölcsönözhetsz a szemöldöködnek. Hangsúlyozd természetes szépségüket, kitöltve őket a gyönyörű semleges árnyalatok egyikével, amelyek bárkihez alkalmazkodnak. Erősen pigmentált, megfelelően sűrű, és simán siklik a szemöldökön. Felvitele nem nehéz, így nem kell aggódnod! Még ha kezdő is vagy, biztosan sikerülni fog.

Nanobrow Eyebrow Pomade – szemöldök pomádé

Elérhető a következő színekben: 

Hogyan kell alkalmazni a Nanobrow Eyebrow Pomade-t?

A Nanobrow Eyebrow Pomade könnyű használni. Biztosítja, hogy teljes szemöldök sminket készíthess és gyönyörűen kiemeld a szemöldök formáját. Ez igazán egyszerű:

  1. Vigyél fel egy kis mennyiségű terméket egy ecsetre.
  2. Rövid mozdulatokkal körvonalazd a felső és alsó szemöldökvonalat, hogy meghatározd a szemöldököd formáját.
  3. Töltsd ki a hézagokat és a ritkás területeket, majd az egész szemöldököt színnel.
  4. A felesleges pomádét kefével fésüld ki.

útmutató a szemöldök pomádé használatához

A Nanobrow Eyebrow Pomade nekem való?

A Nanobrow Eyebrow Pomade mindazok számára készítették, akik nem elégedettek szemöldökük kinézetével. Tökéletes megoldás minden rendszeres fogyasztó számára, aki vékony, alig látható, formázásra szoruló szemöldökkel küzd. A Nanobrow Eyebrow Pomade-val íveid végre definíciót nyerhetnek, merészebbnek, mégis természetesen kiemeltnek tűnhetnek és mindezt a nap folyamán történő utólagos javítás nélkül.

A Nanobrow Eyebrow Pomade gondosan válogatott összetevőkkel lett kifejlesztve. Ha érzékeny a bőröd, nem kell attól tartanod, hogy a termék irritálja azt. Aggályaid vannak? Végezz tapaszpróbát a bőr egy kis felületén.

Hol lehet megvásárolni a Nanobrow Eyebrow Pomade-t?

Menj a www.nanobrow.hu oldalra, válaszd ki a kedvenc termékeidet, kattints a “kosárba” gombra és kész is! Gyors házhoz szállításra számíthatsz. Formázd és töltsd ki szemöldöködet pontosan úgy, ahogyan szeretnéd, szabadon kombinálhatod a Nanobrow termékcsalád többi termékével, és élvezd a fenomenális sminkedet minden nap.