10 szemöldökformázó szappan a hihetetlen megjelenésért. Ismerd meg a mi kedvenceinket!

Ha érdekel a szemöldökformázás, akkor már biztosan hallottál a legújabb őrületről – a szappanszemöldökről. Ez az elmúlt időszak egyik legnagyobb felfedezése, holott a technika már elég régóta ismert. De mi is ez az egész?

A szappanszemöldök lényege, hogy egy szappan segítségével öntöd új formába a szemöldöködet, ez nagyszerű alternatívát kínál a pomádé, ceruza és por helyett. Színezett termékek helyett használhatod ezt a természetes hatású kozmetikumot, de alapnak is tökéletes. Mi most összeállítottuk a 10 legjobb szemöldökformázó szappan toplistáját, te pedig kiválaszthatod a legszimpatikusabbat.

THE 10 BEST BROW STYLING SOAPS

No1. Nanobrow Eyebrow Styling Soap

A szemöldök formázó szappanok vetélkedésének megkérdőjelezhetetlen nyertese, amelyet sokezer rendszeres vásárló véleménye, és a profi sminkesek töretlen érdeklődése támaszt alá. Bárki pillanatok alatt sikkes megjelenésű profi szemöldököt húzhat magának. A szappannak egyedi zselé szerű állaga van, amely nagyszerűen vonja be a szemöldököket, ragacsosság vagy csomók nélkül. A segítségedre lesz a tökéletes szemöldökívek kidolgozásában, legyen az alkalom bármi. És ami a legfontosabb – nem kell benedvesíteni! Akkor használhatod, amikor csak kedved tartja. A Nanobrow Eyebrow Styling Soap kiemeli a szemöldök természetes szépségét, így lesznek azok határozott vonalúak és rendezettek. Fáradtság nélkül lesz tökéletes a végeredmény! Még a vékony, hiányos ívek is lehetnek elbűvölőek. Tegyél egy keveset a kefére a szappanból, majd formázd az íveidet, ahogy mindig is szeretted volna. Kész is! Nincs többé fáradságos szemöldökrajzolgatás. Legyél stílusos a Nanoil segítségével és valósítsd meg álmaid szemöldökét! A szappan önmagában is, de más színezett termékekkel kiegészítve is remekül működik. Nem létezik ennél jobb módja a formázásnak és formálásnak. Csapj le a Nanobrow Eyebrow Styling Soapra, hogy az íveid mindig elegánsak legyenek.

Több információ a hivatalos honlapon nanobrow.hu

No 2. West Barn Co. Soap Brows and Prep Mist

A szappanszemöldök őrület egyenesen Hollywoodból indult hódító útjára. Ezt a kis csodaszert úgy alkották meg, hogy a hétköznapi sminkedet tegye tökéletessé. Legyen a szemöldököd hiányos, vékony, vastag esetleg zabolátlan, a szappan minden esetben bámulatosan működik majd! Mindig precíz, tökéletes és elragadó lesz a végeredmény. Az eredeti West Barn Co. szappan csak úgy tarol az online térben. A praktikus, pici tégely minden gond nélkül befér bármilyen kézitáskába. A gyártó szerint minden szemöldök számára ideális választás. Komolyan! Egy cseppet se aggódj, ha elsőre nem kapod a kívánt hatást. Időbe fog telni, mire kitapasztalod mekkora termékmennyiségre lesz szükséged pontosan. Gyakorlat teszi a mestert. A Soap Brows and Prep Mistet kifejezetten a természes hatású szemöldökök inspirálták. Nedvesítsd be a szappant és az ecsetet annyira, hogy az képlékeny legyen és már használhatod is. Vegyél fel egy kevés terméket egy kényelmes kis ecsettel, majd végig simítva rajtuk egyenletesen vond be az összes szálat. Néhány használat elegendő lesz ahhoz, hogy profi váljon belőled.

No 3. Anastasia Beverly Hills Brow Freeze Styling Wax

Ez a fixáló szemöldökformázó szappan bámulatos dús hatású szemöldököt kölcsönöz. A felfelé fésült szemöldökök most nagy divatnak számítanak, viszont ehhez egy tartós kozmetikura lesz szükséged. Ez a sok felhasználású átlátszó wax mindenki számára tökéletes, függetlenül a bőrszíntől vagy a stílustól. Az egyszerű és kényelmes víz nélküli használata sokakat bevonzott. A termék anélkül tartja a helyén a szálakat, hogy foltos vagy merev lenne a végeredmény.  Ez a vegán termék alkohol, parabén és olajmentes.

No 4. Lamel – Brow Fixing Soap

Egy átlátszó szemöldökformázó szappan és hozzátartozó kúp alakú ecset. Mindenkinek, aki szeretne igazítani a szemöldökén. Laminált szemöldök hatást biztosít sok órán át! A zselés állagának hála a használata könnyed, így vizuálisan dúsítja a szemöldököket, mindennek a tetejében pedig a használata is könnyed. Fésüld át a szemöldökeidet a termékkel és kapd meg álmaid szemöldökét. A Lamel szappanja azonnali formázást és fixálást eredményez.

No 5. Patrick TA Major Brow Shaping Wax

Ez a szemöldökszappan finom színt ad a szemöldök szőrzetnek, és órákon át megőrzi vágyott formájukat. Az egyedülálló formula nem csak a szemöldök stílusáról, de a tápláltságáról és regenerációjáról is gondoskodik. A Patrick TA szemöldökformázó szappan lehetővé teszi, hogy gyorsan tökéletes ívű legyen a szemöldök. Ez a termék gyorsan és könnyedén szabályozza a szemöldököket, így adva nekik nyomatékot. Plusz, igazításokra sem lesz szükség a nap folyamán! A formula ápoló glicerint tartalmaz, amely gyönyörű fénnyel és egészséges ragyogással tölti fel a szemöldököket. Mindennek a tetejében az ápolásuk garantálásával a szőrszálak kihullása is szinte megáll. A másik kulcsfontosságú összetevője az érzékeny bőrt ápoló olivaolaj, kifejezetten puha és kellemes tapintású bőrt hagy maga után. A formula aktiválásához használj valamilyen nedvességet, vizet vagy fixáló sprayt. Vegyél fel a kövér ecsettel egy kevés szappant, majd az előre megtisztított szemöldökökön húzd végig az elejétől a végéig. Legyen olyan alakú a szemöldököd, amilyet csak megálmodtál. Ez a szappan mindebben nagyon jó társad lesz.

No 6. Hulu eyebrow styling soap

A készletben van szemöldökformázó szappan és egy kétoldalú ecset egy kényelmes kefével. A Hulu szappanja elintézi, hogy álmaid szemöldöke egész nap az arcodon maradjon. Végre átveheti az irányítást a rakoncátlan szőrszálak felett, amelyek mindig a rossz irányba néznek. A kozmetikum állagra zselés, ami egyáltalán nem hagy maga után fehér maradványokat. 24 órán át tartó hatás. Különböző eseményekre, más termékekkel kombinálva is használható. A Hulu P134 számú ecsete egy figyelemre méltó segédeszköz, amely a szappan felhasználását segíti elő. Még ha nem is rendelkezel nagy gyakorlattal, ennek az alkalmazása akkor is gyerekjáték lesz. Új távlatokat nyithatsz a szemöldökformázában.

No 7. Makeup Revolution Rehab Soap + Care

Ez a csodálatos szemöldökformázó szappan pontosan az áhított formát kölcsönzi a szemöldöködnek. A szappan ricinus olajban, jojoba olajban gazdag, ezek együttesen gondoskodnak az ápolásról, tápláltságról, és a szőrszálak revitalizálásáról. A szemöldökeid még smink hiányában is egyszerűen bámulatosan fognak festeni. A Makeup Revolution Rehab szemöldökformázó szappanja egy igazi szemöldök formázó és ápolási szenzáció. Ennek köszönhetően a szemöldökformázás reggelente már csak néhány pillanatot fog igénybe venni.  A tápláló összetevők hatásán túl, az állatkísérlet-mentesség is sokakat levesz a lábáról. Egyszerűen premetezz némi vizet a szappanra, vegyél ki belőle egy keveset egy ecsettel, majd oszlasd el az íveiden. Tapasztald meg, milyen könnyű, tartós és precíz is lehet egy szemöldök smink!

No 8. MUA Makeup Academy Brow Define

Álmaid szépen formázott szemöldökei? Ezt a szemöldökformázó szappant erre teremtették. Képes kihangsúlyozni a természetes ragyogásodat és keretezni a bámulatos tekintetedet. Mostantól a reggeli szemöldökigazításod könnyed és kellemes lesz. Pillanatok alatt a kívánt formára és alkalomra alakíthatod a szemöldökeidet. Az áttetsző állaga biztosan le fog venni téged is a lábadról. Vegyél fel egy cseppet a termékből a precíziós ecset segítségével, és fésüld át vele a szemöldöködet, egészen addig amíg el nem éred a kívánt hatást.

No 9. Ibra Makeup Brow Soap

Biztos lehetsz benne, hogy bele fogsz szeretni a szemöldökformázóba. Áttetsző, valamint könnyű a használata, ez garantálja, hogy a reggeli szemöldökformázás nem lesz egy tortura. A bársonyos textúrája egyenletesen bevonja az összes hajszálat. Gyorsan megszárad, maradványokat pedig nem hagy maga után. A szappan után pedig bármilyen más sminkterméket is feltehetsz, legyen az szemöldökpor, pomádé vagy ceruza. Ez a szappan figyelemre méltó módon világszerte tartósan népszerű tudott maradni, hiszen sok fogyasztó marad hűséges hozzá.

No 10. TooD Turn It On Soap Brows

Minden amire szükséged van a szappan felhelyezéséhez az egy kezelhető ecset és egy kevés víz. A termék tartósságot és tökéletesen meghúzott, dús szemöldököket eredményez. Egyszerűen simítsd végig az ecsettel az íveken ezzel hangsúlyozva és emelve ki a szépségüket. Ha tovább turbóznád a hatását, akkor vigyél fel még egy plusz réteget. Ez a szemöldökformázó szappan most nagyon menő! Legyen a szemöldököd borzas és kezelhetetlen, esetleg vékony, hiányos, vagy alig látható. Ki kell kísérletezni azonban, hogy a lehető legjobb formázás érdekében milyen arányban adagoljuk vizet és a szappant. A legnagyobb negatívuma, hogy a kozmetikumhoz ecsetet nem adnak, ez sajnos sokat levon az értékéből.